dimecres, 12 de gener del 2022

PSICOMOTRICITAT

Bon dia famílies!


Ens agradaria compartir amb vosaltres un recull de fotografies de les primeres sessions de psicomotricitat que van gaudir els infants durant el primer trimestre a l’escola. 


La psicomotricitat juga un paper clau en el desenvolupament integral dels infants. L’objectiu és proporcionar-los oportunitats de moviment per tal d’ajudar-los a dominar els seus moviments corporals de forma sana.



La motricitat i el joc són la base de l'aprenentatge significatiu i vivencial que forma part del dia a dia a l'escola. Dins de l'aula de psicomotricitat es proporcionen espais que ofereixen reptes i resolució de situacions motrius, a on els infants prenen consciència del seu propi cos i experimenten la seva possibilitat de moviments tot connectant amb les seves emocions.







Els elements que es troben a la sala de psicomotricitat fan que es transformi en un espai a on els infants poden saltar, caure, aixecar-se, enfilar-se, amagar-se, fer equilibris, rodar, rebolcar-se, gronxar-se... tot creant d'aquesta manera un llenguatge simbòlic des del plaer del moviment.





"Els moviments no els fem simplement per moure'ns, cada moviment té el seu propòsit, sempre té alguna intenció".

Maria Montessori

CIRC I LAB 0-6

Durant el mes d'abril els infants de la classe de l'Espígol van visitar el Circ Cric i el LAB 0-6. Al Circ van poder viure un dia d&...