dimarts, 21 de desembre del 2021

Tió de Nadal

Fa uns dies vam començar a olorar pets de fusta... No sabíem d'on venia aquesta olor... i buscant, buscant vam sortir al pati i allà vam trobar un TIÓ super petit!!! Ja tenim TIÓ per la nostra classe!!!!

Com li posàvem molt de menjar ha anant creixent molt! 

Mireu, mireu...






Més fotos:

TIÓ

COMENCEM ELS ESPAIS

Els petits de 3 anys, de la classe del Romaní, han començat a fer espais!!

Els primers espais que han pogut fer són el de  Construccions i el de Teatre.

Construccions: Quan els infants construeixen i ho fan en grup interaccionen entre ells per tal d'aconseguir un objectiu comú, tot treballant la cohesió, la convivència, l'aprenentatge cooperatiu. 

A través de les construccions s'estableix una relació amb els aprenentatges referents al món de les matemàtiques: classificar peces, seriar-les, observar-ne l'alçada, el volum...


TeatreL’espai de teatre és l’ambient adequat per desenvolupar la imaginació i la creativitat dels nens/es. En aquest espai s’afavoreix l’expressió oral i el llenguatge simbòlic, verbal i corporal.

Els nens i nenes tenen l’oportunitat de disfressar-se i representar diferents personatges o amb l’ús de titelles i fer petites representacions d’històries o contes als seus companys. 

D’aquesta manera també fomentem la participació en grup i el treball cooperatiu, on entre ells s’han de posar d’acord per elaborar les representacions.

Mireu, mireu que ve que s'ho passen!! 




























Seguiu l'enllaç per veure més fotos:

Construccions

Teatre


La Cuca de llum

Fa unes setmanes van fer una activitat a l'escola, organitzada pel Museu del Cinema de Girona. Ens va visitar una amiga, la Cuca de llum!!


La Cuca de llum estava sola i s'avorria i volia trobar a les seves amigues.
Com no les trobava va preguntar a la lluna, també va mirar en un tren que passava per allà...


Va buscar sota unes plantes...








I finalment les va trobar!!!


Voleu veure més? Clica l'enllaç:  La Cuca de llum


CIRC I LAB 0-6

Durant el mes d'abril els infants de la classe de l'Espígol van visitar el Circ Cric i el LAB 0-6. Al Circ van poder viure un dia d&...